Workshop materiaalgebruik

Om het maximale te halen uit het materiaal dat je gekocht hebt, bieden we een interactieve workshop of presentatie over het gebruik van de materialen aan. Hierin leggen we het materiaal plus de achterliggende gedachte uit en demonstreren we relevante toepassingen.

Door kennis te maken met de verschillende Emoelens-materialen en deze te ervaren en te ontdekken vergroot men het werkvormen-repertoire en de kennis van mogelijke toepassingen. Door het interactief ervaren van de materialen ontstaat bewustwording, inzicht en verandering binnen het thema emoties en gevoelens.

When you are willing to feel it,

you can heal it.

Programma op maat

De inhoud van de workshop of presentatie bepalen we in samenspraak en stemmen we af op jouw wensen. We demonsteren de materialen en hun toepassingen bijvoorbeeld tijdens een studiedag of werk-/intervisiebijeenkomst.

De opzet is op maat gemaakt en interactief. Verschillende onderwerpen rondom het thema emoties en gevoelend worden uitgelegd, ervaren en beleefd. Indien passend kunnen alle onderwerpen aan de hand van casuïstiek en inspirerende werkvormen worden uitgediept.

Workshop aanvragen

Heb je interesse in een workshop of presentatie?
Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.