Emotieapp GetGrip

De oprichters van Emoelens zijn ook de ontwikkelaars van de emotieapp GetGrip. De GetGrip-app ondersteunt professionals en hulpvragers tijdens behandelingen of begeleiding gericht op emotieregulatie. GetGrip kan helpen om grip te krijgen op emoties, gevoelens en het gedrag dat als gevolg van die emoties wordt vertoond.

Door GetGrip naast de reguliere contactmomenten in te zetten, vindt een proces niet alleen tijdens afspraken plaats, maar doorlopend (blended care).

Lees meer over wat GetGrip is, kan en doet op de website www.emotieappgetgrip.nl.

Hier vind je onder andere ook technische informatie en kosten.

De emotieapp GetGrip kan apart ingezet worden maar ook in combinatie met de Emoelens-materialen van deze website.

GetGrip in het kort

Voor wie

GetGrip kan worden ingezet door professionals als behandelaren, begeleiders, coaches, leerlingbegeleiders of docenten. Hulpvragers zijn bijvoorbeeld cliënten, deelnemers, leerlingen of studenten die moeite hebben met het reguleren van emoties.

Gekoppeld aan een PGO

De app is gekoppeld aan een webapplicatie in de vorm van een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) waarin de in GetGrip ingevoerde gegevens veilig worden opgeslagen. Hierin kunnen de professional en de hulpvrager dagelijks, wekelijks en maandelijks de ingevoerde gegevens uitlezen in het emotieoverzicht. Door dit overzicht kan de professional de stemmingen en activiteiten van de hupvrager monitoren en hulp flexibel en op maat aanbieden.

Training

Professionals die met emotieapp GetGrip aan de slag gaan, krijgen tijdens de training ‘Werken met GetGrip’ uitgebreid uitleg over de werking van de app en hoe deze opgebouwd is: in lagen, doelen en daarbij passende werkvormen.