Op deze pagina vind je praktische informatie over onder andere betaling, de verzending van de artikelen en wat je kunt doen als je niet tevreden bent over een artikel.

Betaling

Betaalmethoden
Je kunt je bestelling op verschillende manieren afrekenen:

  • iDEAL: je betaalt via de online betaalomgeving van je bank
  • Vooruitbetalen op factuur: je ontvangt bij je bestelling een factuur. Nadat deze voldaan is, verzenden wij het bestelde materiaal.

Verzending

Alle materialen van Emoelens worden verzonden per post. Emoelens is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies tijdens de zending.

Tarieven
Wij hanteren als bezorgkosten de vastgestelde tarieven van PostNL.

Productinformatie en garantie

Alle materialen van Emoelens zijn met zorg en liefde gemaakt. Bij meerdere bestellingen van hetzelfde artikel kunnen kleur en vorm van de materialen soms variƫren.

Bij alle materialen wordt een materiaalbeschrijving geleverd, met een uitgebreide beschrijving van een drietal (ped)agogische en therapeutische oefeningen.

Aansprakelijkheid
Bij elk materiaal leveren wij een materiaalbeschrijving. Het is de verantwoordelijkheid van de koper dat alle personen die met het materiaal gaan werken, deze beschrijving voorafgaand aan het gebruik van het materiaal lezen en hiernaar handelen. De materialen van Emoelens zijn bedoeld om te worden gebruikt onder begeleiding.

Emoelens is niet verantwoordelijk voor enige vorm van letsel bij een persoon dat ontstaat door het gebruik van de materialen.

Garantie
De garantietermijn is 3 maanden na leveringsdatum, het aankoopbewijs is het garantiebewijs.

Is een materiaal na een tijdje niet meer compleet? Informeer naar de mogelijkheden. Vaak zijn eventuele beschadigde en/of verloren delen ook los te bestellen.

Algemene voorwaarden
Wij hanteren Algemene voorwaarden voor onze producten en voor onze diensten. Je gaat hiermee akkoord tijdens je bestelling.

Retouren

Als je niet tevreden bent over een materiaal, neem dan contact met ons op. Wij streven te allen tijde naar een tevreden klantengroep, waardoor uiteindelijk de hulpvrager geholpen kan worden in zijn of haar (therapie)proces.

Herroepingsrecht
Materialen kunnen tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, in originele staat en verpakking. Gebruik ons formulier voor herroeping. De kosten voor de retourzending zijn voor de koper.